divendres, 11 de setembre del 2015


Resum llibre: Un cas per a tu i la penya dels tigres  "El tresor del riu dels castors)

Hi havia una vegada tres nens que descobrien misteris. Els nens es deien: Lluc, Virgi i Pau. Aquests nens es feien dir: "TIGRES". Els Tigres havien d'anar al bosc on té una cabanya l'avi d'en Pau. Des del mirador de fusta es va sentir el crit de lluita d'un karateka. En Pau i la Virgi van sortir cap a fora espantats per veure què havia passat.

El seu amic Lluc estava davant d'un aparell ple de botons i interruptors. En Lluc va començar a tocar botons i de cop i sobte van sentir uns crits a través de la màquina de ràdio control d'en Lluc que deien: "Socors, auxilis, SOS!!!" "Ajudeu-me!!!".

L'avi d'en Pau va dir que el que va demanar ajuda era en Pere, el veí de l'avi d'en Pau, que vivia un tros de riu més avall. La penya dels tigres van dir que l'havien d'anar a rescatar i l'avi d'en Pau els hi va deixar una canoa per anar pel riu.

Quan van arribar a casa d'en Pere hi havien dos homes que miraven per un telescopi i van veure a la mare d'en Pere. La seva mare va dir que no sabia on era en Pere, després van veure com marxaven corrents cap a la seva canoa aquells dos homes. La mare d'en Pere els hi va dir que tenia un mapa del tresor i havia marxat a buscar-lo.

Els Tigres van agafar rapidament la canoa i van marxar per anar a buscar en Pere. En Lluc va treure una mapa que tenia a la motxilla i van seguir el mapa.                                                                                      

Van anar cap al riu dels castors on van veure una canoa. Van trobar a en Pere i els hi va dir que tot era una broma.

Els Tigres van marxar perquè els perseguien els dos homes que hi havien abans a casa d'en Pere, i de cop i sobte van caure a una cascada.
En Lluc va perdre totes les seves eines i van haver d'anar caminant fins al cau dels castors, on estava en Pere. Llavors quan van arribar per anar a buscar a en Pere van veure que els dos homes que els van perseguir, el Santi i en Josep, estaven amb el Pere i li havien tret el mapa del tresor, per sort el mapa del tresor no era el vertader, i en Santi i en Josep van anar pel camí equivocat. Llavors els tigres van anar corrents per anar a buscar a en Pere i van marxar corrents per anar a buscar el tresor que estava a la cascada. Quan van desenterrar el tresor, van anar a casa d'en Pere per a fer una trampa per a en Santi i es Josep.
Quan van arribar els dos homes a casa d'en Pere van entrar a casa i van caure a la trampa i llavors els van capturar.

Opinió personal: La meva opinió és que aquest llibre és molt divertit, a mi els llibres d'aventures m'agraden moltíssim i aquest n'és un. També m'agrada molt perquè per descobrir algunes coses ho has de fer amb un descodificador.

          DESCODIFICADOR








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.